Nya glasögon valda

Hej mina vänner :) Idag har varit en sån trött gravid dag. Men betydligt bättre ändå än förra veckan. Gabriel var dessutom super grinig hela dagen. Han har verkligen börjat få en personlighet och han visar väl hur han känner. Vid lunch blev det helt hemskt, världen protest när han skulle sova trots att han var supertrött. Han skrek och grät, och jag och Juan fick turas om. Idag var väl inte riktigt hans dag. Hemskt när det blir så när man själv är riktigt trött. Men efter en lång vila (när han slutligen somnade) blev vi alla piggare.

Vi åkte sen iväg till Synsam, jag skulle ju kolla på ett till par glasögon. Skulle egentligen låna hem och prova i lugn och ro, men allt bara gick så fort och rätt som det var stod jag i kassan och köpte de. Har nog aldrig varit så impulsiv som när jag är gravid eller ammar. Känns som min hjärna är i någon slags dimma och jag kopplar inte grejer eller hur jag hamnar från a till b. Jag tror det är som när man blir dement eller gammal typ. Jävla hormoner! Jag har ju i princip varit gravid/ammat i snart över 2,5 år på raken. Det är verkligen inte kul att känna sig så väck i huvudet. Aja, vi får hoppas det blir bra med glasögonen i alla fall. Valde ett par stilrena och eleganta bågar i svart/brun färg. Liknande model som mina förra Raybans, men elegantare och något större. Annars har Synsam en rätt båge garanti så man får byta om man vill, tack och lov.

Tror det är dessa bågarna jag valde. De är inte så smala som de ser ut på bilden, utan det är en lite större modell, vilket jag gillar i alla fall :)

Gillar

Kommentarer