Senaste dagarna

Hey bloggers and readers Allt bra med er? Här går det upp och ner hela tiden. Ni kanske har förstått, det är en lite tuff period med barnen just nu så bloggandet blir lite oregelbundet. Isolde har varit en så lugn bebis, men sen några veckor tillbaka har hon "vaknat till". Hon sover fortfarande betydligt mer än vad Gabbe någonsin gjort och hon är relativt "snäll", men i jämförelse hur hon var i början så är det mycket nu. Och addera Gabbe med hans trots på det.. haha ja, ni fattar. Men jag försöker så gott jag kan att göra sånt jag gillar, som att blogga, för det ger mig energi och glädje.

Igår var jag helt slut, var tvungen att vara inne med barnen typ hela dagen för att de höll på med ventilationen hemma. Juan kom hem och fattade att det hade varit en tuff dag och var så gullig och bara gick och köpte pizza. Han vet att jag glömmer att äta när det är mycket med barnen och han vet att skräpmat alltid får mig på gott humör haha Och yes, det hjälpte.

Idag tog jag en sväng på Mobilia. Ingen bra idé stt gå med Gabbe till Mobilia efter dagis (hans energi nivå är maxad då). Och en mindre bra idé att ta ut honom ur vagnen. Jag föreställde mig en lugn runda där vi höll hand, men i verkligheten blev det en vild tvååring som hällde ut vatten inne på Gina Tricot, plaskade i det och satte sig och vägrade gå. Izzy var inte direkt på min sida heller utan tyckte det var läge att storgrina. Hade detta varit i en komedi hade folk applåderat när vi gått ur affären.

Nåväl, kvällen är här, barnen sover, jag har klart mig utan en hjärtinfarkt.. nej, skämt å sido, men skönt med kväll. Lyssnar på musik och nätshoppar lite. Beställde nya gympaskor. Det blev en annan färg än vad jag tänkte. Vad tycks? Dessa kommer nog var super för alla långpromenader.

Dagens outfit, nya blusen från Vero Moda och ett par oanvända loose jeans som jag hittade i garderoben.

Gillar

Kommentarer