Sista dagarna

Godmorgon Vacker väder idag vi har va? Usch, hatar när det är så trist och grått. Man får väl brygga lite extra kaffe idag och ha alla lampor tända haha Som jag längtar efter våren nu!

Jag har haft ett par roliga dagar! I fredags var jag på BVC med barnen. Isolde skulle vaccineras, men eftersom hon fortfarande har snuva kvar sen hon var sjuk, sköt vi upp det till nästa vecka. Men vi vägde och mätte ändå. 5760 g och 60 cm lång är min lilla tös nu. Allt såg bra och fint ut. Gabbe fick också vägas, 11,2 kg. Han följer sin kurva. Skönt, med tanke på hur mycket krångel vi har haft med maten. Går mycket bättre nu, men han äter som en liten vegetarian (inte vårt val). Hur som helst, efter BVC bestämde jag och Lidde spontant att vi skulle promenera med barnen och sen mötte vi upp Zeina med hennes lilla tös på Mobila. Blev en sjukt kul dag. Skönt att bara vara ute och träffa vänner! Det var helt oplanerat, blir liksom extra kul då. Båda barnen var helt underbart snälla hela dagen dessutom.

Sen igår kom Kristina och hennes vän över till mig. Hon var i Malmö nu så lika bra att passa på, himla kul att vi lyckades få till en träff. Hon bor ju i Göteborg nu. Fick hon träffa Izzy för första gången också.

Älskar blommor, en grå dag som denna blir man glad när man ser vackra tulpaner på morgonen.

Gillar

Kommentarer

glitterirymden,
Låter verkligen som några härliga dagar! ☺️ och underbart med snittblommor hemma
nouw.com/glitterirymden