Sjuk

Jag mår så sjukt dåligt. Gabriel har ju börjat på dagis igen och så klart blir vi sjuka. Har varit helt väck hela dagen, sen tog jag alvedon nu för kanske två timmar sen och det känns som jag har piggnat till lite. Det var längesen jag kände mig så här sjuk. Är hemma med båda barnen och otroligt nog har de varit super snälla haha. Eller ja, Isolde har sovit hela dagen för hon är också lite sjuk (tack och lov ingen feber i alla fall). Och Gabriel är så pass stor nu att man kan underhålla honom rätt så enkelt. Var betydligt tuffare för inte så längesen när han varken hade intresse för leksaker eller annat. Men vi tog oss genom dagen med lite pussel, lego och Daniel tiger.

Till något betydligt roligare. Igår beställde jag min nya iPhone och idag har den kommit! Om jag mår bättre ska jag hämta den imorgon. Guuud vad jag längtar! Har varit sjukt besvärligt att blogga utan telefonen.

Hoppas den nya iPhonen gör bättre bilder. Vilken det blev får ni se imorgon ;) Var ju sjukt obeslutsam.. Nu ska jag i alla fall bädda ner mig i soffan med en kopp te. 

Gillar

Kommentarer