Sjuk igen :(

God kväll kära blogg. Idag är jag hemma hela dagen med sjukt barn. Lämnade Gabriel på förskolan (han har denna vecka börjat gå själv utan mig) och typiskt nog ringer de efter en timme och berättar att han har feber. Jag rusar så klart ner för att hämta honom. Om ni hade sett hur utslagen och varm min lille stackare var. Han somnade i mina armar så fort vi kom genom dörren och vi låg och sov tillsammans i mer eller mindre 3 h. Rättare sagt han låg och sov, men jag låg bredvid honom för han ville ha lite närhet märkte jag. Febern steg rätt kraftigt och han fick alvedon. Vips var han som hundra procent frisk igen. Helt sinnesjukt ju. Men nu på kvällen kom febern igen, lillen ligger helt utslagen här sidan om mig igen. Tycker så synd om honom.

Sen är jag lite stressad också, för på lördag har vi vår bröllopsmottagning för släkten. En massa måste fixas och det är ju mer eller mindre omöjligt med ett sjukt litet barn. Plus på köpet känner jag mig småsjuk nu.. aja, vi får hoppas vi är friska till imorgon.

Min lille sjukis :(

Gillar

Kommentarer

elinqvist,
Var med och tävla om att vinna ett presentkort till @personligalmanacka var du kan designa din helt egna amlanacka! Kul va? Gå in på min blogg för att vara med <3
nouw.com/elinqvist