Testar Linas snabba matkasse

Det har varit tomt här på bloggen. Har varit helt slut och omotiverad den senaste veckan. Det har varit mycket med barnen. Men denna veckan startade tack och lov med friska barn! Var riktigt trött imorse, men vi tog på oss och begav oss ut och njöt två timmar i solen.

Vi kom hem lagom till lunch. Igår kom Linas Matkasse. Vi tog ju en paus efter flera år med matkassen. Det kändes som det inte fungerade helt med barnen. Men barnen är större nu, Isolde äter samma som oss och Gabriel provar på mer. Vi fick ett black friday erbjudande om halva priset på deras snabba kasse och det tog vi. Måste säga att jag är väldigt nöjd! Recept som görs på 15 minuter. Snabbt och enkelt med andra ord, men ändå med en hemlagad känsla. Med två hungriga busar själv hemma måste det gå fort och denna kassen var helt perfekt att göra till lunch (middag såklart också!). Även jag kunde fixa det haha Vi åt även samma till middag och har över till imorgon.

Krämig kyckling och broccolipasta med rucola och någon form av ost som jag inte minns namnet på haha Barnen slukade det!

Efter lunch blev det tvätt och städ. Kanske inte det roligaste, men tro det eller ej, barnen älskar det! Nu blir det tv häng, hörs imorgon

Gillar

Kommentarer

eswensson,
åh vad gott
nouw.com/eswensson