Too cold

Det blev ingen tur till butiken för att kolla iPhones idag. Helt sinnesjukt kallt ute ju. När jag hämtade Gabbe från förskolan (det hade gått riktigt bra btw trots lämningen imorse), kände jag bara nej, jag rör mig ingenstans i denna kylan! Så vi gick hem istället, lagade mat, tittade lite på tv och lekte. Mysigt att vara inne när man vet hur kallt det är ute.

Jag har börjat amma Isolde på kvällarna i sovrummet, istället för att ha henne i soffan med oss tills vi själva lägger oss. Tycker hon blir helt vaken av att sitta uppe med oss och det slutar med att hon håller mig uppe till runt 01 (förutom Gabbe så klart). Och det är inte hållbart när jag måste stiga upp runt 06 sen. Hur som helst, det har gått riktigt bra. Hon verkar förstå att i sovrummet sover man. Det är mörkt och dämpat, till skillnad från i vardagsrummet. Jag har fått smyga in och amma ett par gånger under kvällen, men hon fortsätter sova. Jag testade detta någon vecka sen, men då gick det inte alls. Antar att hon var för liten för det. Men runt två månader brukar de väl börja fatta dygnsrytmen? Så det känns som det kommer funka nu. So far går det bra.

Jag ska passa på att lägga mig tidigt idag. Första gången på länge. Förhoppningsvis tar jag iPhonebutiken imorgon. Natti natti!

En kvalitetsmässigt riktigt dålig bild, men min tös är så söt där så jag ville visa

Gillar

Kommentarer