Trillat

Fan alltså! Gabbe trillade på förskolan igen och slog i pannan. Sista dagen innan sommarlovet. Han flög in i kanten i sandlådan sa de. Det ser ut som ett hack samtidigt som det inte ser ut som att huden har delat sig. Men det är en blodig linje på en centimeter. Är lite irriterad på förskolan som inte ringde mig, sånt vill man ju titta på själv direkt och bedöma om man ska åka in med det eller inte. Nu har det kanske gått ihop lite och då är det svårt att veta om det sprack eller ej. Fan fan fan, hoppas det inte blir ett ärr. Han har redan ett tjockt ärr på över en centimeter ovanför ögonbrynet. Snart köper jag en uppblåsbar sumodräckt och hjälm till honom. Han är så olycksdrabbad.

Vi är i alla fall äntligen hemma och ska ha lite fredagsmys med barnen. Om en stund ska jag gå till Iza. Today, is the day - Last of Us!!!!!

Juan köpte popcorn till fredagsmyset. Jag nojjar fortfarande över att de ska sätta i halsen när det kommer till popcorn efter att jag hörde om den flickan som gjorde det..

Gillar

Kommentarer

lyckaocholycka
lyckaocholycka,
Hoppas det gick bra med Gabbe. Förskolor ska informera föräldrar direkt om något (allvarligt) har hänt. Man vill själv avgöra om man ska komma och hämta och kolla upp det eller om det inte var så allvarligt.
Sumodräckt skulle passa mig😊, jag har oxå den tendensen att skada mig 😁
nouw.com/lyckaocholycka