Utflykt med pappsen

God kväll. Idag tog jag och min pappa en liten roadtrip på morgonen och Gabbe var hemma med Juan. Vi var i Hässleholm. Tog lite bilder vid en fin sjö. Jag hade inte systemkameran med mig (vi var där i ett annat ärende egentligen), men min pappa missar aldrig en chans att ta bilder, så han hade sin så klart med sig. Fint väder och en mysig utflykt. Vi stannade och åt matsäck och drack kaffe. Umgås sällan med min pappa själv så det var kul.

När jag kom hem hade Juan storstädat hela hemmet (han var ledig idag)! Precis allt var fixat! Och de hade tydligen skit kul utan mamma haha De hade tydligen sovmorgon tillsammans i vår säng till klockan 8. Gabbe lärde sig några nya dansmoves som han stolt visade upp resten av dagen sen, så jag kan bara tänka mig haha Sen har vi på eftermiddagen varit ute och promenerat med flocken och köpt hem käk från Pizza Hut. Gabbe är så söt, vi lämnade Nalla (hunden) hemma när vi åkte till Pizza Hut, men Gabbe glömde henne inte för en sekund. Hela tiden "Naanaaa" (han kallar hennes så) och "Naanaaa niema" (niema betyder borta/finns inte på polska). Min sötnos.

Nu nattar Juan Gabbe och jag sitter på balkongen och njuter av en sjukt god alkoholfri öl. Gud vad jag saknar öl. Och sprit. Jag tycker faktiskt det är gott (tro det eller ej). Har varit utan det i mer eller mindre 2,5-3 år i sträck nu. När jag har fött och ammat klart ska jag göra en riktigt god Baylies!

Till det mindre roliga, 2 dagar av inskolning och jag börjar känna mig sjuk :( Typiskt. Gabbe verkar i alla fall må bra än så länge. Men vi kan nog inte gå i morgon. Vill absolut inte smitta någon annan. Hatar när folk inte stannar hemma när de är sjuka! Får se hur jag mår i morgon, men än så länge blir det bara värre och värre :(

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Krya på dig! Hoppas det vänder.