Var det rätt tidpunkt att bli mamma när jag blev det?

Jag har blivit utmanad av @Meeerry

JA! När jag var 26 började jag tänka på barn. Ganska fort övergick det till en längtan och vi kände att det var dags. Juan friade när jag var 27 och strax därefter blev jag gravid. Vi var lyckligast på jorden då och väntade en son. Jag blev mamma till den finaste lille ängeln, vår fina Nathaniel (kommer inte skriva mer om det här nu, för den som undrar kan man läsa i kategorin änglabarn/avbruten graviditet).

Efter det, som ni kanske förstår, var längtan enorm mitt i sorgen. Det tog tid att bli gravid den andra gången, till skillnad från första och det kändes som att tiden stod till. Jag led av sorg, saknad och längtan efter både mitt första barn och efter att få bli gravid igen. Men sen plussade jag igen och 9 månader senare kom vår Gabriel. Jag blev mamma igen och denna gång fick jag behålla mitt barn. Jag var SÅ redo. Nu hade jag ett barn som jag kunde ge all kärlek till som jag hade. Jag var då 28.

Jag har från start känt mig som en flerbarnsmamman. När Gabriel var runt ett halvår började längtan komma igen. Vi hade dessutom planerat redan tidigare att vi ville ha barn tätt. När Gabriel var 10 månader satte vi igång och samma månad blev det ett plus. Nu har vi vår fina Isolde här. Två barn på jorden och ett i himlen.

Jag utmanar @ssarahs @moafidelie @jagochjuno @JosefineNocera @6barnochfru

Gillar

Kommentarer

elin
,
Roligt inlägg<3
Emelie
,
Så fint inlägg!
vitae,
så fin bild på er!
nouw.com/vitae