Vecka 18 & frukost smoothie

Jag har gått in i vecka 18 nu. Denna delen av graviditeten är den där det börjar kännas tungt. Magen tar plats, det gör ont här och var och ja.. hela kroppen känns bara tung. Jag orkar knappt något. Lilla tösen i magen börjar röra sig mer, men seriöst, att ha moderkakan i framvägg är en fet besvikelse. Jag har haft moderkakan i bakvägg alla de andra graviditeterna och då känner man allt, det känns som en liten alien i magen och man kan se rörelser utanpå magen också tidigt. Nu med moderkakan i framvägg känns alla rörelse så dämpade och de känns mer inombords. Är oroad också att moderkakan ska fastna i snitt ärret, vilket är en ovanlig (men livsfarlig) komplikation, men ni vet min hjärna..

Idag kom nya kylen, äntligen! Precis allt har gått sönder hos oss på en och samma gång, ni vill inte veta hur mycket pengar vi gjort av med den sista månaden 😱 Imorgon kommer tv:n.

Jag har faktiskt börjat göra nyttiga smoothies med blendern nu också. Jag känner inte alltid hunger och tycker det är såååå tråkigt ibland att bara sitta ner och äta, men en smoothie är lätta att få ner i farten. Har testat mig fram med lite olika "recept". Till frukost gjorde jag smoothien nedan. Om ni har något bra smoothie recept får ni gärna dela med er.

Annars har det varit en helt vanlig dag. Ute med ungarna en stund (fy fan vad kallt det var!), fixat med kylen, lite städ (går trögt för min del så Juan fick typ ta nästan allt) och nu tar vi det bara lugnt. Strax middag, det blir wookad kyckling med grönsaker, cashew nötter och nudlar.

Gillar

Kommentarer

lyckaocholycka
lyckaocholycka,

Jag har oxå varit i den sitsen. Kylen, frysen, diskmaskin och tvättmaskin sluta funka på en och samma dag. Trodde det var en propp som gick men icke 😩 hade tyvärr inte råd att köpa nya. Hade lite tur, diskmaskin fick vi en beg, tvättmaskin hade vi en extra i källaren 😄 kyl/frys fick vi från en vän så tur i otur 😁

nouw.com/lyckaocholycka
JoannaO
JoannaO,
Ja det är verkligen inte kul, får bara ångest av sånt 😩 Men helt otroligt att det kan bli så med allt på en gång 🤦🏼‍♀️
nouw.com/joannao
Dontworrybelikeheidi
Dontworrybelikeheidi,

Den där såg jätte god ut 😍 muuums, nu blev jag jätte sugen på att göra smoothies, det var typ hundra år sen jag drack en 😂 måste handla ingredienser imorgon till det, tack för tipset 😍 jag brukar köra lite grekisk yogurt, lite chiafrön, banan och mango 😀

nouw.com/dontworrybelikeheidi
JoannaO
JoannaO,
Oh tack för tips! Det måste jag testa! Lät gott och nyttigt 😍
nouw.com/joannao